Pečená žebra
Vepřové žebra, brambory, čedar, rajský protlak, vývar, bazalka, koření, sůl, pepř, mozarela, mléko, máslo
Žebra osolíme, opepříme nebo dle chuti smícháme grilovací koření s troškou oleje a žebra důkladně potřeme. Pečeme v alobalu nebo pod pokličkou do měkka a poté necháme dotáhnout barvu a kůrku bez poklice nebo pod grilem.
Kaše: brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve slané vodě do měkka. Slijeme přidáme sůl, pepř, máslo a mléko a šťouchadlem udeláme hustší kaši. Do které, přidáme na pánvi připravenou směs protlaku, vývaru, mozarely, bazalky a čedaru.
Kaše: brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme ve slané vodě do měkka. Slijeme přidáme sůl, pepř, máslo a mléko a šťouchadlem udeláme hustší kaši. Do které, přidáme na pánvi připravenou směs protlaku, vývaru, mozarely, bazalky a čedaru.
Takže dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat