Vepřové líčka s koprovou omáčkou
Vepřové líčka, máslo, mléko, hladká mouka, sůl, ocet, kopr, cukr, pepř, bílé víno
Líčka částečně odblaníme. Osolíme, opepříme a opečeme na tuku ze všech stran. Poté podlijeme bílým vínem a dusíme pod pokličkou do měkka. Máslo rozpustíme v kastrólu. Přidáme hladkou mouku a krátce restujeme. Poté podlijeme mlékem a metlou pořádně promícháme. Přidáme kopr. Dochutíme svařeným octem, solí a cukrem. Přidáme pokrájená líčka a provaříme.
Podáváme s knedlíkem nebo bramborem a vařeným vejcem.
Takže dobrou chuť
Podáváme s knedlíkem nebo bramborem a vařeným vejcem.
Takže dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat