Hovězí s povidly a perníkem
Hovězí loupaná plec, cibule, povidla, perník na strouhání, hladká mouka, sůl, pepř, mletý kmín
Hovězí plec nakrájíme přes vlákno na plátky, osolíme a opepříme. Opečeme zprudka v hrnci a vyjmeme. Do výpeku vhodíme nakrájenou cibuli na hrubo a restujeme do hněda. Přidáme maso, podlijeme, dochutíme a dusíme do měkka. Když je maso měkké vyjmeme. Šťávu zahustíme tmavou jíškou nebo hl. moukou rozmíchanou s vodou. Provaříme a přes cedník propasírujeme. Omáčku dochutíme lžící povidel a troškou strouhaného perníku.
Výsledná chuť je opravdu moc dobrá. Kdo ještě nezkusil hovězí loupanou plec tak doporučuji. Na omáčky je to to nejlepší.
Velmi dobré z kaší nebo rýží. Je dobré uvařit porce na dva dny a každý den obměnit přílohu.
Výsledná chuť je opravdu moc dobrá. Kdo ještě nezkusil hovězí loupanou plec tak doporučuji. Na omáčky je to to nejlepší.
Velmi dobré z kaší nebo rýží. Je dobré uvařit porce na dva dny a každý den obměnit přílohu.
Takže dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat