Kachní prso s hruškovou kaší
Kachní prso s kůží, brambory, hrušky, sůl, pepř, mletý kmín, mléko, máslo
Kůži na kachním prse nařežeme na čtverečky. Vydatně osolíme a dáme na studenou pánev kůží dolů (recept jenž jsem někde četl, kachní prso pustí hodně tuku a bude stále šťavnaté). Opečeme z každé strany dozlatova pak vložíme dodělat do předehřáté trouby. Dejte pozor ať to moc nepřepečete. Když prso zmáčknete prste musí být trošku měkké. Když je tvrdé je propečené zcela.
Podáváme s bramborovou kaší, do které přimícháme čerstvou pokrájenou hrušku. Je to opravdová lahůdka.
Podáváme s bramborovou kaší, do které přimícháme čerstvou pokrájenou hrušku. Je to opravdová lahůdka.
Takže dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat