25. 11. 2014

Kuřecí pomazánka 

Kurecí maso vařené
Cibule, Citrónová šťáva, Hořčice, Tavený sýr, Majonéza, Sůl, Pepř, Mletý kmín

Vetšinou je postup následovný. Koupím menší chlazené kuře když je v akci kilo za 45.- celé je do 60.- Prsa vyříznu i s kůží (udělám z toho super oběd) a zbytek hodím do hrnce a udělám vývar. Když už je maso měkké a jde krásně od kosti tak ho oberu. Kůži vyhazuji. Zbude super silný vývar a z masa dělám pomazánku. 
           Pomazánka: Maso důkladně rozmačkám vidličkou a přidám na jemno nakrájenou cibuli, tavený sýr, majonézu, hořčici, citrónovou šťávu. Dochutím pepřem, solí a mletým kmínem. Je to super na opečeným toustovým chlebu nebo jako svačina v bagetě co pořádně zasytí.  

 


Takže dobrou chuť

Žádné komentáře: