7. 11. 2014

Kaiserburger

Mleté hovězí maso
Zelenina
Koření
Sýr Čedar
Kaiserka
Žloutek
Olej 
Olivový olej
Nakládaný zelený pepř 
Med
Nakládané okurky
Čerstvý kopr

Mleté hovězí maso (bylo za super cenu v podobě už připravených burgerů) hodím na rozpálený gril. Mezitím udělám majdu. Za stálého míchání žloutku metlou přilévám slunečnicový olej, když mám hustou omáčku přidám a pořádně promíchám olivový olej. Poté dochutím solí, pepřem, přidám nakládaný zelený pepř, trochu medu a super voňavý čerství jemně seknutý kopr. Ten to mu dodá neuvěřitelnou chuť a vůni. Když je maso hotové cca. 15 min tak postup je již více než jasný.  Jako zeleninu jsem použil dvě cherry rajčátka a rukolu, která je pořad doma v lednici. Čedar je nejlepší sýr na burgery. Jelikož obsahuje vetší množství tuku snadno se krásně rozteče a výborně chutná.



cena 1porce
maso 14.-
čedar  7.-
kaiserka v akci 1.40.-
zaokrouhleno sečteno 30.- a 15 minut vaření
suroviny jdou snadno zaměnit za ty co máte zrovna doma




Takže dobrou chuť

Žádné komentáře: