27. 2. 2016

Dudkova velikonoční snídaně


Rohlíky, máslo, vejce, salát polníček, rajčata cherry, citrón, olivový olej, sůl, pepř, muškátový oříšek, slanina, baby špenát
Den staré rohlíky pokrájíme na kostky. Přidáme slaninu. Spařený (rychle zchlazený) a pokrájený baby špenát. Ochutíme pepřem a muškátovým oříškem. Máslo utřeme se solí a žloutky na pěnu. Smícháme se směsí a nakonec jemně vmícháme ušlehaný sníh s bílků. Dáme péct do vymazané formy na cca. 30 min. při 200°C. Salát z cherry rajčat a polníčku ochutíme olivovým olejem, citrónovou šťávou, solí, pepřem. Podáváme se ztraceným vejcem. 

Výborná velikonoční snídaně.
Veselé velikonoce.



Takže dobrou chuť

Žádné komentáře: