Kuřecí prso osolím a zprudka orestuji na pánvi z obou stran. Pach přehodím do trouby a propeču. Vyndám z trouby a nechám chvilku odpočinout, aby se šťáva v mase ustálila, poté krájím.
Cizrnu namočí přes noc ve vodě. Vodu vyměním a uvařím do měkka. Vařím v ochucené vodě. Používám podravku (u polévek a vývarů zaručí poměrně dobrou chuť, u omáček nedoporučuji používat nechutná to pak dobře má to specifickou polívkovou chuť). Když je to měkké sleju vodu a vmíchám do toho na másle orestovanou cibulku a dochutím solí, pepřem.
Cizrnu namočí přes noc ve vodě. Vodu vyměním a uvařím do měkka. Vařím v ochucené vodě. Používám podravku (u polévek a vývarů zaručí poměrně dobrou chuť, u omáček nedoporučuji používat nechutná to pak dobře má to specifickou polívkovou chuť). Když je to měkké sleju vodu a vmíchám do toho na másle orestovanou cibulku a dochutím solí, pepřem.
Takže dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat