Lososové kostky s limetkou a kaší s hroznovým vínem
Losos, brambory, limetka, kopr, mletý kmín, pepř, sůl, citrón, máslo, smetana
Z lososa stáhneme kůži a marinujeme v citrónu několik hodin. Poté osolíme a na másle opečeme. Doděláme v troubě.
Uvařené, pokrájené brambory rozšťoucháme s máslem a smetanou. Dochutíme solí, pepřem, mletým kmínem. Vůni dodáme koprem a nasládlou chuť posekaným hroznovým vínem. Lososa před podáváním pokapeme limetkou.
Uvařené, pokrájené brambory rozšťoucháme s máslem a smetanou. Dochutíme solí, pepřem, mletým kmínem. Vůni dodáme koprem a nasládlou chuť posekaným hroznovým vínem. Lososa před podáváním pokapeme limetkou.
Takže dobrou chuť
Žádné komentáře:
Okomentovat