7. 11. 2014

Kuřecí prso s citrónovou kaší

Kuře celé, Jarní cibulka, Brambory vařené , Citrón, Červený pepř - kuličky, Máslo , Mléko, Kořen


Z kuřete vyřízneme prsa i s kůží. Zprudka opečeme na pánvi z obou stran dozlatova. Poté dáme do vyhřáté trouby nebo pod gril dodělat cca. 15 minut. Z brambor, mléka a másla vytvoříme kaši. Dochutíme solí, pepřem. Nakonec přimícháme nasekanou jarní cibulku s kousky nakrájeného citrónu (bez šlupky samozřejmě). Maso vyndáme z trouby. Necháme chvilku odpočinout na prkénku nakrájíme a posypeme rozmačkaným červeným pepřem. Citrónová kaše s kuřecím prsem to je velká paráda :-) 


Kuře v celku pouze chlazené cca.45.-/kg 
ze zbytku udělat vývar a z masa pomazánku nebo salát
Vaření i s přípravou je cca. 25 min


Takže dobrou chuť

Žádné komentáře: