10. 11. 2014

Mleté s kaší

Mleté maso
Koření
Brambory
Máslo 
Mléko

Mleté maso mám kupované (zbylo z Kaserburgerů), jinak používám hovězí. Pouze se dostatečně okoření solí a pepřem. Nepřidávám vejce aby to nechutnalo jako karbanátek. Pak maso šoupnu do grilu na 10-15 min. 
       Brambory oloupu, rozkrájím a uvařím do měkka. Vodu sleju. Přidám změklé máslo a teplé mléko. Jelikož chci kaši tekutější tak jí tyčovým mixérem dám co proto. Ochutím solí, pepřem, drceným kmínem. Kaši nandám na talíř, doprostřed udělám podklad z rukoly a posadím tam maso. Pokud to máte radši trošku víc s pikantnější chutí přidám zelený nakládaný pepř.


1 porce
maso 14.-
brambory 3.-
mléko & máslo 8.-
25.- za 20 minut je to všechno hotový. A chutná to? Však to zkuste .....






Takže dobrou chuť

Žádné komentáře: