20. 11. 2014

Mleté bramborový salát

Hovězí mleté, Koření, Brambory, Okurky nakládané, Mrkev, Celer, Rajčata cherry, Majonéza, Citrón

Mleté maso okořeníme solí, pepřem. Vytvarujeme placky a šup do grilu. Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařenou na kostičky pokrájenou mrkev a celer (v ochucené vodě. Podravka je tady na místě. Vývar si pak můžeme třeba v pet flašce zamrazit). Pak přidáme pokrájené cherry rajčátka a majonézu. Trošku láku z okurek a pokrájené okurky. Lze doplnit dalšími surovinami jako třeba hráškem atd. Výborně se do něj hodí i na jemno nakrájené párky „Klausovky”.Osolíme a opepříme, trošku citrónové šťávy. Super je přidat pár snítek posekaného čerstvého kopru.




Takže dobrou chuť

Žádné komentáře: